Zakaj kupiti Smoothie Maker Express namesto klasičnega Smoothie Maker-ja?

Kot vidite so moja strast smoothie-ji. Vsak dan si privoščim vsaj enega, večkrat tudi dva – zjutraj in zvečer. Slastne napitke iz sadja in zelenjave obožujem že od nekdaj, zato sem za njih pripravo preizkusila že najrazličnejše pripomočke. Predvsem sem iskala napravo, ki mi bo smoothie pripravila hitro, saj se zjutraj mudi v službo in ki ne bo zahtevna za pomivanje. Vse moje zahteve je odlično izpolnjeval Smoothie Maker V Pro oziroma pri nas najbolj znani smoothie maker. Ker pa se mi je pred nekaj meseci pokvaril, sem odkrila, da obstaja njegova izboljšana različica pod imenom Smoothie Maker Express. Ubistvu je slednji naslednik prvega. Razliko med njima sem opazila že takoj, ko sem prejela naročeni paket.

Pri Smoothie Maker Expressu poleg dobiš tri pokrove za lončke, dočim pri prvi različici samo enega. Tako lahko naenkrat pripraviš več smoothie-jev za kasneje in ni težav s prenašanjem, saj se vsi trije kozarci zaprejo s pokrovčki. Druga in zame najbolj pomembna stvar pa je moč motorja in čeprav ima sedanji Express enak, 300W elektro motor kot prvi V Pro vas moram opozoriti, da se slednji prodaja tudi s 180W motorjem, ki pa ga odločno odsvetujem!

Ogromna razlika je tudi v načinu delovanja obeh naprav. Prvi smoothie maker deluje tako, da njegovo glavo samo obrnemo navzgor in že prične sekljati vsebino, kar ni najbolje, saj nas to premami, da v tistih nekaj sekundah (ko se nam mudi) postorimo še kaj drugega in hitro pozabimo, da aparat še vedno seklja naš smoothie, kar pa lahko privede do pregrevanja in posledično okvare. Smoothie Maker Express pa deluje tako, da, ko namestimo lonček nanj, je potrebno glavo obrniti navzgor in lonček pritisniti navzdol. Tako bo deloval le toliko časa, dokler bomo nežno pritiskali lonček in ne morem pozabiti, da pripravljamo smoothie, ter tako uničiti aparata.

Jaz sem svoj Smoothie Maker Express kupila TUKAJ, s spletno stranjo pa sem se dogovorila, da mojim bralcem podari popust v višini 10%, ki ga prejmete s klikom na spodnji gumb! Naj bo to majhno darilo za vas, da boste uživali v odlično pripravljenih smoothijih.

Vaša koda za popust je 10MANJ ki jo morate vpisati ob zaključku nakupa kateregakoli od zgornjih Smoothie Maker-jev. Pomembno je, da nakup opravite tako, da klikenete TUKAJ