Najboljši trije aparati za pripravo smoothijev

Slasten sadni ali zelenjavni napitek, ki mu pravimo smoothie je odličen vir vitaminov skozi vse leto, ne le poleti, ko se je potrebno osvežiti. Pozimi boste z vnosom vitaminov krepili svoj imunski sistem in se tako izognili marsikateremu prehladu. Smoothiji so pri nas zelo popularni, saj lahko v vseh večjih trgovskih središčih vidite celo stojnice, kjer pripravljajo sveže napitke. Prav takšen napitek kot ga dobite tam za nekaj evrov, si lahko pripravite tudi doma in to popolnoma brezplačno! Vse kar je potrebno kupiti je primeren pripravljalnik smoothijev oziroma po angleško smoothie maker. V Sloveniji jih je na voljo več vrst, za vas pa smo izbrali tri najboljše. Ne spreglejte še darila spodaj!

shakeandtake

Shake and Take

Aparata Shake and Take je pisan na kožo tistim, ki se jim vedno zelo mudi in nimajo v časa v miru popiti pripravljenega smoothija. Njegova največja prednost je v tem, da sestavine stresete v “bidon”, ki ga po končani pripravi (torej v nekaj sekundah) lahko snamete iz podnožja aparata in vzamete seboj, ter svoj napitek popijete med vožnjo, v fitnesu, med aktivnostjo na prostem. Tako pripravljate in uživate napitek v eni posodi – enostavno in dobrodošlo tudi zaradi posledično manj umazane posode, saj napitka ni potrebno prelivati. Ob vsem tem pa se posoda prilega vsem držalom v avtomobilih, tako, da svojega smoothija ne boste polivali po notranjosti vašega jeklenega lepotca.

Več informacij

 

 

onetouchbulletOne Touch Bullet

Aparat One Touch Bullet je več kot le smoothie maker, saj združuje kar sedem gospodinjskih pripomočkov v enem aparatu. Ker je njegova cena zelo ugodna in se cenovno kosa z pripravljalniki smoothijev, se veliko ljudi odloča zanj, saj njegovih 400W moči in 21 različnih načinov uporabe prepriča še tako zahtevno gospodinjo. Poleg aparata je v paketu še velik nabor dodatkov, ki bodo olajšali pripravljanje sadnih napitkov, omak, juh in ostalih jedi. Za razliko od dragih aparatov s številnimi gumbi, One Touch Bullet nima niti enega! Aktivira se ga s pritiskom posodice dol in je kot tak tako enostaven za uporabo, da bodo z njim okusne jedi in napitke pripravljali tudi otroci!

 Več informacij

 

 

smoothiemaker

Smoothie Maker II

Smoothie Maker II je zagotovo zmagovalec med aparati za pripravo smoothi-jev, saj ga lahko srečate skoraj v vsakem drugem gospodinjstvu. Njegova popularnost se je iz Amerike, kjer je v televizijski prodaji dosegel prodajne rekorde, razširila tudi v Evropo in Slovenijo. S svojo prijetno obliko se poda v vsako kuhinjo, uporaba in čiščenje pa sta preprosta kot obuvanje čevljev!

Več informacij

[share-locker id="5853c8ed" theme="custom" message="Delite stran na Facebooku in pridobite 10% popusta pri nakupu katerega koli Smoothie Makerja!" main_url="http://smoothie-maker.denar.si" facebook_share="1" facebook_share_title="Pridobi 10% popusta na Smoothie Maker tudi ti!" facebook_share_url="http://smoothie-maker.denar.si" facebook_share_message="Najboljši Smoothie Maker sedaj tudi v Sloveniji! Pripravite slastne napitke v nekaj sekundah in se ne obremenjuj s čiščenjem, saj se Smoothie Maker očisti skorajda sam!" facebook_like="1" facebook_like_url="" facebook_colorscheme="light" twitter="1" twitter_url="" twitter_tweet="Check out this post" google="0" google_url="" vk_share="1" vk_share_url=""]Vaša koda za popust je 10MANJ ki jo morate vpisati ob zaključku nakupa kateregakoli od zgornjih Smoothie Maker-jev. Pomembno je, da nakup opravite tako, da klikenete TUKAJ[/share-locker]